WHERE FITNESS IS FUN

Bedrijfsfitness Holland Fit Bedrijfsfitness Holland Fit

Bedrijfsfitness Holland Fit

Fitnesscentrum Artisport is aangesloten bij Holland Fit.

Heeft u interesse in een vitaliteitplatform voor uw organisatie? Neem dan contact op via 010 - 280 7080 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen een bijdrage leveren aan de vitaliteit van werkend Nederland? Neem dan contact op via het contactformulier voor aanbieders op www.hollandfit.nl of bel 010 - 280 7082.

Vitaliteitprogramma

Programma's van Holland Fit brengen voor ieder wat wils De onderscheidende kracht schuilt in de keuzevrijheid voor de medewerkers en het gemak voor de werkgever. Wij bieden professionele totaaloplossingen. Altijd gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Platform fitpas.nl is WKR-bestendig en valt buiten de werkkostenregeling. Kijk op hollandfit.nl/WKR voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Gezondheidsmanagement

Gezondheidsmanagement is voor veel bedrijven een onderdeel van het HR-beleid. Vitale medewerkers zijn een groot goed. Met een kosteneffectief programma werkt u doelbewust aan vitaliteit. Voor medewerkers is het een prettige voorziening. Wie wil er niet werken in een zorgzame omgeving?

Medewerkers kiezen zelf

Het platform fitpas.nl prikkelt dagelijks met vele mogelijkheden tot gezond leven. Medewerkers kiezen zelf wat ze doen. Tennissen in Utrecht, thuis aan de slag met een schema van de fysiotherapeut of mentaal vitaal worden met een online coach?

Projectmanagement en service

Wij verzorgen in overleg de communicatie, organisatie, uitvoering en administratie van het programma. Hierdoor bent u als werkgever ontlast van allerlei rompslomp. De professionele serviceafdeling staat dagelijks klaar voor vragen en suggesties van deelnemers.

Eigen aanbod gebruiken

Steeds meer klanten kiezen ervoor om het programma te combineren met workshops of acties op locatie. Dikwijls is dit eigen bedrijfsaanbod zoals de verzuimcoach, PMO of diëtiste op locatie. Het programma inrichten met eigen "look & feel" behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie ontvangen?

Ons adres Veldhoven

Fitnesscentrum Artisport
Molenstraat 30
5502 AR Veldhoven/Zeelst

T: 040 - 20 29 49 1040 - 20 29 49 1

veldhoven@artisport.nl

Ons adres Meerhoven

Fitnesscentrum Artisport
Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

T: 040 - 23 51 85 5040 - 23 51 85 5

meerhoven@artisport.nl

Route