WHERE FITNESS IS FUN

Meten = weten

Meten = weten

Ben jij fanatiek bezig met sporten en wil je graag meer inzicht in jouw voortgang? Met een meting kom je veel te weten over je lichaamssamenstelling en hoe deze verandert met sporten. Het werkt ook nog eens hartstikke motiverend.

Neem een losse meting of krijg korting door er meerdere te nemen!

Kraak de koffer!

Kraak de koffer!

Wil jij €10.000 winnen?

Maandag 26 februari lanceren wij de grootste actie van Artisport tot nu toe! Maar liefst 10 weken lang verspreiden we iedere week een opdracht via onze Facebook. Win jij de opdracht? Dan win je 4 weken gratis sporten en ben je kandidaat voor €10.000 sporttegoed! Maar één iemand kan de winnaar zijn. Ga jij winnen? Doe mee!

SPORT GRATIS TOT APRIL!

SPORT GRATIS TOT APRIL!

GRATIS ACTIE PERIODE

Fitnesscentrum Artisport in Veldhoven en Meerhoven kunnen je daar perfect bij helpen bij het hebben of behouden van een gezonde leefstijl. Wacht niet langer, kom snel kennismaken. Schrijf je in maart in en sport tot april gratis!

Lesuitval vanavond

Lesuitval vanavond

Vanavond valt de Zumba 19:00 en Bodyshape 20:00 in Meerhoven uit.

Alternatief voorstel; sportief sneeuwballen gevecht?

SHOOT THE SMOOTHIE

SHOOT THE SMOOTHIE

Met deze verfrissende actie maak jij kans op gratis smoothie's. We geven namelijk 5 smoothiekaarten weg, met iedere kaart heb je recht op 6 gratis smoothies. De actie loopt tot 1 december!

Sport gratis tot het einde van het jaar!

Sport gratis tot het einde van het jaar!

Een sportieve start? Fitnesscentrum Artisport kan je daar perfect bij helpen. Wacht niet langer, kom snel kennismaken. Schrijf je direct in en sport tot het einde van het jaar GRATIS!

Voorwaarden actie:
1. Actie is alleen geldig bij het afsluiten van een 28 of 52 weken abonnement.
2. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Artisport.

Neem de stap, blijf vitaal!

Neem de stap, blijf vitaal!

Ouder worden zonder vallen

Wist u dat er elke 6 minuten een 55 plusser in het ziekenhuis terecht komt als gevolg van een val? En dat dit ook vitale 55 plussers overkomt?

Een val kan grote gevolgen hebben, zoals het breken van een heup of een langdurige (ziekenhuis)opname. Dit kan leiden tot verlies van zelfstandigheid.

Seniorenweken

Seniorenweken

Artisport staat van maandag 6 november tot en met vrijdag 17 november in het teken van de senioren. Als sportcentrum vinden wij gezond zijn en gezond blijven ontzettend belangrijk. Speciaal hiervoor zijn de Seniorenweken in het leven geroepen. Want gezond en fit ouder worden willen we allemaal en daar mag wat gezelligheid bij komen kijken!

Zomeractie 2017!

Zomeractie 2017!

zomerfit!

Blijf fit gedurende de zomer met onze zomerpas! Sport de maanden juni, juli en augustus voor maar liefst €89,- inclusief groepslessen, verder betaal je geen inschrijfkosten. Vraag naar de voorwaarden of schrijf je in aan de receptie van Artisport.

Jesse's Blog: Strand!

Jesse's Blog: Strand!

Ik ga naar het strand en ik neem mee….

Zelf ga ik graag naar het strand: lekker zwemmen, skimboarden en actief bezig zijn met een bal. Door actief bezig te zijn in de warmte krijg ik al snel honger en dorst. Maar hoe kan je nu voorkomen dat je dan de verkeerde dingen gaat eten/drinken? In deze blog vertel ik wat tips om zelf lekkere maar gezonde snacks mee te nemen naar het strand.

Natuurlijk moet je wel zorgen voor een goede manier om al dat lekkers koel en vers te houden.

Jesse's Blog: Barbecue!

Jesse's Blog: Barbecue!

Laten we buiten eten en de zomer proeven!

Nu ik dit schrijf is het 30 graden: perfect weer voor een lekkere barbecue! Ik ben er dol op: kan nu al de geur ruiken van de brandende kooltjes, van het vlees of de vis dat langzaam gaart. En goed nieuws: je kan barbecueën zo gezond maken als je zelf wilt!

Uitslag loterij Triatlon

Uitslag loterij Triatlon

Voor de triatlon Veldhoven Beweegt is er een loterij gehouden om geld op te halen voor Stichting Leergeld. Langs deze weg willen wij eerst alle mensen bedanken die een lootje gekocht hebben! Dankzij jullie kunnen wij een bedrag van €1511,10 overhandigen aan Stichting Leergeld. Voor dit geld laten zij kinderen sporten die het sporten normaal gesproken niet kunnen betalen.

Ons adres Veldhoven

Fitnesscentrum Artisport
Molenstraat 30
5502 AR Veldhoven/Zeelst

T: 040 - 20 29 49 1040 - 20 29 49 1

veldhoven@artisport.nl

IBAN NR NL04INGB0007375440
BTW NR. NL142257035B01
KVK 55857620

Ons adres Meerhoven

Fitnesscentrum Artisport
Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

T: 040 - 23 51 85 5040 - 23 51 85 5

meerhoven@artisport.nl

IBAN NR NL32INGB0007303835
BTW NR. NL825574547B01
KVK 65866800

Route