WHERE FITNESS IS FUN

#PLEKJEGEK

#PLEKJEGEK

Win een jaar gratis sporten!

Deze zomer gaan we plekken! Wil jij een heel jaar gratis sporten winnen? Doe dan mee met onze te gekke plekkende actie en haal jouw gratis sticker (tussen 01-07 en 28-08) op in een van onze vestigingen.

Zomeractie 2017!

Zomeractie 2017!

zomerfit!

Blijf fit gedurende de zomer met onze zomerpas! Sport de maanden juni, juli en augustus voor maar liefst €89,- inclusief groepslessen, verder betaal je geen inschrijfkosten. Vraag naar de voorwaarden of schrijf je in aan de receptie van Artisport.

Jesse's Blog: Strand!

Jesse's Blog: Strand!

Ik ga naar het strand en ik neem mee….

Zelf ga ik graag naar het strand: lekker zwemmen, skimboarden en actief bezig zijn met een bal. Door actief bezig te zijn in de warmte krijg ik al snel honger en dorst. Maar hoe kan je nu voorkomen dat je dan de verkeerde dingen gaat eten/drinken? In deze blog vertel ik wat tips om zelf lekkere maar gezonde snacks mee te nemen naar het strand.

Natuurlijk moet je wel zorgen voor een goede manier om al dat lekkers koel en vers te houden.

Jesse's Blog: Barbecue!

Jesse's Blog: Barbecue!

Laten we buiten eten en de zomer proeven!

Nu ik dit schrijf is het 30 graden: perfect weer voor een lekkere barbecue! Ik ben er dol op: kan nu al de geur ruiken van de brandende kooltjes, van het vlees of de vis dat langzaam gaart. En goed nieuws: je kan barbecueën zo gezond maken als je zelf wilt!

Uitslag loterij Triatlon

Uitslag loterij Triatlon

Voor de triatlon Veldhoven Beweegt is er een loterij gehouden om geld op te halen voor Stichting Leergeld. Langs deze weg willen wij eerst alle mensen bedanken die een lootje gekocht hebben! Dankzij jullie kunnen wij een bedrag van €1511,10 overhandigen aan Stichting Leergeld. Voor dit geld laten zij kinderen sporten die het sporten normaal gesproken niet kunnen betalen.

Jesse's Blog: Ijsjes!

Jesse's Blog: Ijsjes!

Ice cream makes you happy!

IJsjes horen bij de zomer. Op het strand, op het terras en op de boulevard word je voortdurend geconfronteerd met ijsjes. Zelf ben ik dol op een verkoelend ijsje in de zomer, vooral van een lekker bolletje yoghurtijs van de Italiaan kan ik erg gelukkig worden! Jammer dat het nou niet bepaald een gezond tussendoortje is. Maar wist je dat (schep)ijs veel minder kcal bevat dan vaak gedacht wordt?

Jesse's Blog: Water!

Jesse's Blog: Water!

Wie de kraan dicht houdt zal nooit ontdekken hoe het water smaakt…

Vroeger vond ik water niet zo lekker, ik pakte liever een sapje of frisdrank om mijn dorst te lessen. Vanaf mijn baby-tijd ben ik al een dorstig typje dus er ging dagelijks heel wat van die drankjes (lees: suiker!) mijn lichaam binnen. Sinds ik veel sport en bewuster met mijn lichaam omga ben ik me meer gaan verdiepen in water drinken. Want water, oftewel H2O is een belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam.

Een programma boordevol leuke gratis clinics!

Een programma boordevol leuke gratis clinics!

Artisport Lifestyle Conventie 11 juni!

Vind jij lekker in je vel zitten net zo belangrijk als een sportief lichaam? Kom naar de conventie op 11 juni. Leer hoe jij body en mind samenbrengt om je sportprestaties te verbeteren. Jezelf goed voelen op elke leeftijd, dat is waar het om draait! De conventie biedt clinics, workshops en lezingen op het gebied van Body, Mind en Kids! Lees snel verder…

*Deze activiteiten worden geheel GRATIS aangeboden en introducés zijn van harte welkom!

VELDHOVEN BEWEEGT!

VELDHOVEN BEWEEGT!

Triatlon

Zaterdag 13 mei houden we een gratis triatlon in Veldhoven van 14:00-18:00. Ons doel is om drie startgroepen te vullen die gaan zwemmen, fietsen en hardlopen. Uiteindelijk willen we zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Leergeld, zodat zij kinderen uit gezinnen met minder financiële middelen kunnen laten sporten. Hoe mooi is dat!

Doe mee met de gratis clinics!

Doe mee met de gratis clinics!

TRX, Kettlebell, Bosu ball, Medicin ball...

Dé attributen voor een uitdagende funcionele training! Functioneel trainen is ontzettend effectief en efficiënt bewezen.

Tijdens de clinics leer je veilig en verantwoord functioneel te trainen.

Artisport steunt het KWF!

Artisport steunt het KWF!

STEUN MEE!

1. Koop een lotje van €1,00 aan de receptie van Artisport en maak kans op een van onze fantastische prijzen.

2. Doe mee met de Zumba of Spinning marathon op 12 Maart. We hebben 6 lessen in totaal, deelname per les bedraagt €5,00.

3. Koop een handdoek van het KWF t.w.v. €10,-.

H.I.I.T.

H.I.I.T.

1. BOOST JE STOFWISSELING
Tijdens een duursport zoals een langeafstandsrun of -fietsrit gebruikt je lichaam minder zuurstof dan wanneer je jezelf tot het uiterste pusht (zoals tijdens een HIIT), schakelt je metabolisme een tandje bij. Hierdoor verbrand je meer calorieën tijdens en na je work-out.

4 weken GRATIS Fitness!

4 weken GRATIS Fitness!

De feestdagen zijn voorbij, we hopen dat iedereen een hele fijne kerst en jaarwisseling heeft gehad! Het jaar goed en fit starten? Goede voornemens?!

Vacature

Vacature

Schoonmaakhulp gezocht

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Solliciteer dan direct via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Beschikbaar voor ± 10 uur in de week.
- Flexibel in te werken uren, we hebben mogelijkheden op verschillende dagen en werktijden
- Enige ervaring met schoonmaakwerk is gewenst.

"Help samen met Artisport de medemens"

"Help samen met Artisport de medemens"

Net dat beetje verschil!

Tussen 5 en 31 december kunt u voedsel- en verzorgingsproducten inzamelen voor het goede doel.

Hoe werkt het?
-Zoek thuis uit wat u kunt missen.
-Neem het mee naar Artisport.
-Artisport doneert namens alle leden aan de voedselbank.

Wat kunt u meebrengen?
-Houdbare voedselproducten (ongekoeld)
-Houdbare dranken (non-alcoholisch)
-Verzorgingsproducten

Ons adres Veldhoven

Fitnesscentrum Artisport
Molenstraat 30
5502 AR Veldhoven/Zeelst

T: 040 - 20 29 49 1040 - 20 29 49 1

veldhoven@artisport.nl

Ons adres Meerhoven

Fitnesscentrum Artisport
Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

T: 040 - 23 51 85 5040 - 23 51 85 5

meerhoven@artisport.nl

Route