Bodyshape

Doeltreffende workout voor het hele lichaam

Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie en intensieve springvormen.

Een Bodyshape-les begint met een warming-up van ongeveer een kwartier.
De oefeningen in dit gedeelte van de les zijn erop gericht de doorbloeding van de spieren te bevorderen en de hartslag en de ademhaling te verhogen. Tegelijk geeft de instructeur van fitnesscentrum Artisport aanwijzingen voor een goede techniek en lichaamshouding.

Na de warming-up worden spierversterkende oefeningen gedaan. In elke les wordt aandacht besteed aan benen, billen, borst en buik. Ook schouders, armen en rug komen meestal aan bod. Tegen het einde van de les worden oefeningen op de vloer gedaan, waaronder altijd buikspieroefeningen. De les wordt afgesloten met een cooling down van ongeveer vijf minuten. De hartslag en de ademhaling worden teruggebracht naar het normale niveau. Er worden stretchoefeningen gedaan om de spieren tot rust te brengen.

Voor wie is bodyshape bedoeld?

Bodyshape is een les die voor iedereen makkelijk te volgen is. Je hoeft er geen bepaald niveau voor te hebben en is superleuk om te doen!

Waarom bodyshape?

Wat heb ik nodig?

Hoe lang duurt een bodyshape-les?

Elke Bodyshape-les duurt 50 minuten.

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON