Artisport x De Verbinding

ARTISPORT WERKT SAMEN MET DE VERBINDING

Je moet één ding veranderen en dat is alles”, zegt iemand tegen Rob Josiassen als hij van zijn verslaving af
wil. En dat is hem gelukt. Al is het geen kwestie van zo
gezegd, zo gedaan, maar een weg met vallen en opstaan. De Veldhovenaar gunt mensen met een verslaving dezelfde rust en het gevoel van vrijheid dat hij zelf
ervaart nu hij zelf van zijn verslaving verlost is. Daarom opende hij bewustzijnscentrum de Verbinding.

Verbinding = Liefde

“In de 3,5 jaar dat ik nuchter ben, heb ik al wat vrienden geholpen. Toen ik de kans kreeg om een oude paardenstal bij mijn huis te huren, besloot ik er serieus werk van te maken. Ik koos de Verbinding als naam omdat dat voor mij voor
liefde staat in tegenstelling tot verslaving, dat staat voor eenzaamheid.” Die eenzaamheid is wat er bij Josiassen 3,5 jaar geleden voor zorgt dat de knop echt omgaat. “In de tijd dat ik verslaafd was, kon ik mijn sponsor altijd bellen. Ook nu kan ik dag en nacht bellen als het nodig is. Na die afkick-kliniek ging ik op een gegeven moment toch weer gebruiken. Omdat ik steeds eenzamer werd, zag ik op een gegeven moment ‘het licht’. Ik ben veel vrienden verloren door een overdosis of zelfdoding. Het enige wat ik nog had was mijn middel. Nu zie ik mijn familie weer. Verslaving is echt een dodelijke ziekte, al wilde ik dat nooit geloven.” Bij de Verbinding werkt een team van ervaringsdeskundigen en professionals vanuit een holistische benadering.

Mensen met een drugs-, alcohol, medicijn- of gameverslaving kunnen terecht bij de
Verbinding. De zorg wordt niet vergoed, deelnemers betalen een bijdrage voor de begeleiding. Josiassen werkt samen
met zijn neef, de eigenaar van Artisport. Die verloot een jaar gratis sporten onder de mensen die de Facebook of Instagrampagina van de Verbinding liken.

Wil jij graag kans maken op 1 jaar GRATIS All-in?!

Volg de stappen op Facebook of Instagram en maak kans op een jaar gratis sporten bestaande uit onbeperkt 24/7 fitness, onbeperkt live lessen en onbeperkt 24/7 EGYM!

Hieronder een update van de winnaar van deze actie!
Van harte gefeliciteerd Karin! 

Share this post

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON