Waarom Artisport

De voordelen van Artisport die je in beweging houden!

Artisport Premium en Artisport samen

Toegang tot 2 clubs voor jou en 1 extra persoon. Deel je abonnement met je huisgenoot. Zo kunnen jij, je partner, je zus, je vader dus op één abonnement naar Artisport. Jullie kunnen tegelijkertijd komen of afzonderlijk van elkaar gaan trainen. Jullie dienen woonachtig te zijn op hetzelfde adres. Met het Artisport Premium abonnement zijn alle add-ons inclusief voor de hoofdgebruiker.

24/7

Goed nieuws! Artisport Veldhoven zal binnenkort 06.00 – 00:00 uur open gaan! Tijdens de onbemande uurtjes houden we je op afstand goed in de gaten met een innovatief veiligheidssysteem. Je bent dus nooit alleen zodat je met een gerust en veilig gevoel je workout kunt doen.

Arti add-ons

Breid je lidmaatschap uit de met Arti add-ons. Bereik je doelen met een van onze trainers. Groepslessen, 24/7, Handdoeken service, Personal coaching, Lifestyle coach of Personal training

Senioren
fitness

Seniorenfitness zorgt voor sterkere en flexibele spieren, een beter uithoudingsvermogen en een betere balans. Regelmatig sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Samen bewegen is bovendien erg gezellig. Om deel te nemen heb je enkel een basisabonnement nodig. Bekijk het lesrooster.

Familie- en jeugdfitness

Het hele gezin kan bij ons terecht! Speciaal voor gezinnen is er Family fitness: een voordelig familieabonnement. Ieder gezinslid krijgt een eigen sportpas, dus kom gezellig met z’n allen! Voor jongeren van 12 tot 14 jaar is er Jeugdfitness en kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan Fitkids.

Live groepslessen

Unieke lessen en voor ieder wat wils! Onze ervaren en enthousiaste instructeurs geven wekelijks meer dan 80 groepslessen. Bekijk ons lesrooster.

Wat maakt Artisport voor jou uniek?

Artisport is een vooruitstrevend en gemoedelijk fitnesscentrum, waar jong en oud, getraind of ongetraind in een no-nonsense sfeer kan trainen. Bij ons staat service, kwaliteit en aandacht op de eerste plaats. Je sport al vanaf € 6,95 per week en we hebben een groot aanbod van groepslessen, fitness & cardio toestellen. Gebruik van de douche en locker is natuurlijk gratis.

Onze medewerkers doen er alles aan om het jou naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in onze mooie lounge.

Kom gezellig langs voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefles

Scroll naar top