Waarom Artisport

De voordelen van Artisport die je in beweging houden!

Artisport
All-In

Het meest complete abonnement van Artisport!
Met dit abonnement kun jij onbeperkt 24/7 fitnessen, gebruik maken van de eGym, live groepslessen volgen en gebruik maken van onze geweldige massagestoelen! Na het sporten maximaal ontspannen is geen probleem, de sauna i.c.m. de massage stoelen zorgen voor de perfecte wellness ervaring.

Artisport Samen

Onbeperkt 24/7 fitness!
Deel dit abonnement met een vaste medesporter die woonachtig is op hetzelfde adres. Je kan dan samen komen sporten, of apart van elkaar!

24/7 fitness

Kom sporten op onbemande uren. Check in met de lezer bij de voordeur en maak gebruik van Artisport zoals je gewend bent. 24/7 Fitness zit standaard in een Artisport abonnement. (Zie informatie 24/7) Je kan als je lid bent in Meerhoven ook gebruik maken van locatie Veldhoven en andersom! Hoe fijn is dat?

Arti add-ons

Breid je lidmaatschap uit met de Arti add-ons. Groepslessen en eGym! Je kan deze add-ons aan zetten bij elk abonnement.
Wil je gebruik maken van alle add-ons? Kies dan voor ons meest gekozen abonnement: All-In!

Sauna

Vanaf het basis abonnement kun je gebruik maken van een heerlijke sauna. Ontspan na je workout in onze Finse sauna of verwarm je spieren in onze infrarood sauna. Onze gemengde sauna's zijn toegankelijk in badkleding. Je hoeft hier geen extra add-on voor af te sluiten! Hoe fijn is dat!? TIP! Extra tot rust komen? Gebruik nadat je in de sauna geweest bent een van onze massagestoelen en kom extra tot rust!

Senioren
fitness

Seniorenfitness zorgt voor sterkere en flexibele spieren, een beter uithoudingsvermogen en een beter balans. Regelmatig sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Bovendien is samen bewegen enorm gezellig! Om deel te nemen aan de seniorenfitness heb je enkel een basisabonnement nodig. Bekijk het lesrooster voor de dagen en tijden.

Familie- en jeugdfitness

Het hele gezin kan bij ons terecht! Speciaal voor gezinnen is er Family fitness: een voordelig familieabonnement. Ieder gezinslid krijgt een eigen sportpas, dus kom gezellig met z’n allen! Voor jongeren van 12 tot 14 jaar is er Jeugdfitness. Jeugd t/m 16 jaar kan een gratis intake/trainingsschema aanvragen bij een van onze trainers.

Live groepslessen

Uitdagende en intensieve lessen! Voor ieder wat wils.
Onze ervaren en enthousiaste instructeurs geven wekelijks
een groot uitgebreid aanbod van groepslessen op 2 locaties.

U kunt deelnemen op beide vestigingen in Veldhoven en Meerhoven.
Bekijk ons lesrooster voor de dagen en tijden.

Wat maakt Artisport voor jou uniek?

Artisport is een vooruitstrevend en gemoedelijk fitnesscentrum, waar jong en oud, getraind of ongetraind in een no-nonsense sfeer kan trainen. Bij ons staat service, kwaliteit en aandacht op de eerste plaats. Je sport al vanaf € 8,- per week en we hebben een groot aanbod van groepslessen, fitness & cardio toestellen. Gebruik van de douche en locker is natuurlijk gratis.

Onze medewerkers doen er alles aan om het jou naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in onze mooie lounge.

Kom gezellig langs voor meer informatie of klik op de knop hieronder en vraag je gratis en vrijblijvende proefweek aan!

nieuw bij artisport, egym fit in 30 minuten!

Artisport lanceert het meest innovatieve trainingsconcept in de trainingsbranche: Maak kennis met de innovatieve krachttoestellen van EGYM!
Fit & Vitaal in 30 minuten. Zoals u weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zet Artisport een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen.

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON