Waarom Artisport

De voordelen van Artisport die je in beweging houden!

Artisport Kickstart

Om een algemeen beeld van uw gezondheid en trainingsdoelstelling te kunnen vormen, adviseren wij u een Kickstart programma bij fitnesscentrum Artisport.

reserveren voor groepslessen

Het is nu mogelijk om te reserveren via de handige sportivity app. Dan weet je zeker dat je een plaatsje hebt in jouw favoriete les.

Lifestyle challenge

Aan de slag met je persoonlijke doelen? Wij helpen je graag deze te realiseren! Gedurende 6 weken samen met een personal coach intensief werken aan een gezond en bewust leefpatroon.

Senioren
fitness

Seniorenfitness zorgt voor sterkere en flexibele spieren, een beter uithoudingsvermogen en een betere balans. Regelmatig sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Samen bewegen is bovendien erg gezellig. Om deel te nemen heb je enkel een basisabonnement nodig. Bekijk het lesrooster.

Familie- en jeugdfitness

Het hele gezin kan bij ons terecht! Speciaal voor gezinnen is er Family fitness: een voordelig familieabonnement. Ieder gezinslid krijgt een eigen sportpas, dus kom gezellig met z’n allen! Voor jongeren van 12 tot 14 jaar is er Jeugdfitness en kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan Fitkids.

Live groepslessen

Unieke lessen en voor ieder wat wils! Onze ervaren en enthousiaste instructeurs geven wekelijks meer dan 80 groepslessen. Bekijk ons lesrooster.

Wat maakt Artisport voor jou uniek?

Artisport is een vooruitstrevend en gemoedelijk fitnesscentrum, waar jong en oud, getraind of ongetraind in een no-nonsense sfeer kan trainen. Bij ons staat service, kwaliteit en aandacht op de eerste plaats. Je sport al vanaf € 5,25 per week en we hebben een groot aanbod van groepslessen, fitness & cardio toestellen. Gebruik van de douche en locker is natuurlijk gratis.

Onze medewerkers doen er alles aan om het jou naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in onze mooie lounge.

Kom gezellig langs voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefles!

Scroll naar top