Waarom Artisport

De voordelen van Artisport die je in beweging houden!

Artisport Premium

Het abonnement waarbij de add-ons voor de hoofdgebruiker inclusief zijn behalve de PT add-on. Onbeperkt fitness en groepslessen. Deel dit abonnement met een vaste medesporter die woonachtig is op hetzelfde adres. Je kan dan samen komen sporten, of apart van elkaar!

24/7

Kom sporten op onbemande uren. Check in met de lezer bij de voordeur en maak gebruik van Artisport zoals je gewend bent. 24/7 Fitness zit standaard in een Artisport abonnement. (Zie informatie 24/7) Je kan als je lid bent in Meerhoven ook gebruik maken van locatie Veldhoven en andersom! Hoe fijn is dat?

Arti add-ons

Breid je lidmaatschap uit de met Arti add-ons. Bereik je doelen met een van onze trainers. Groepslessen, Handdoeken service, Personal coaching, Lifestyle coach of Personal training

Senioren
fitness

Seniorenfitness zorgt voor sterkere en flexibele spieren, een beter uithoudingsvermogen en een betere balans. Regelmatig sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Samen bewegen is bovendien erg gezellig. Om deel te nemen heb je enkel een basisabonnement nodig. Bekijk het lesrooster.

Familie- en jeugdfitness

Het hele gezin kan bij ons terecht! Speciaal voor gezinnen is er Family fitness: een voordelig familieabonnement. Ieder gezinslid krijgt een eigen sportpas, dus kom gezellig met z’n allen! Voor jongeren van 12 tot 14 jaar is er Jeugdfitness en kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan Fitkids.

Live groepslessen

Unieke lessen en voor ieder wat wils! Onze ervaren en enthousiaste instructeurs geven wekelijks meer dan 80 groepslessen. Bekijk ons lesrooster.

Wat maakt Artisport voor jou uniek?

Artisport is een vooruitstrevend en gemoedelijk fitnesscentrum, waar jong en oud, getraind of ongetraind in een no-nonsense sfeer kan trainen. Bij ons staat service, kwaliteit en aandacht op de eerste plaats. Je sport al vanaf € 7,45 per week en we hebben een groot aanbod van groepslessen, fitness & cardio toestellen. Gebruik van de douche en locker is natuurlijk gratis.

Onze medewerkers doen er alles aan om het jou naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in onze mooie lounge.

Kom gezellig langs voor meer informatie of klik op de knop hieronder en vraag je gratis en vrijblijvende proefweek aan!

nieuw bij artisport, egym fit in 30 minuten!

Artisport lanceert het meest innovatieve trainingsconcept in de trainingsbranche: Maak kennis met de innovatieve krachttoestellen van EGYM!
Fit & Vitaal in 30 minuten. Zoals u weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zet Artisport een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen.

Scroll naar boven