groepslessen aanbod

Spinning

Conditietraining, vetverbranding of intervaltraining; Spinning biedt het allemaal. De eerste keren zal het wennen zijn maar na een paar keer heb je echt de smaak te pakken en zul je zien dat jouw conditie snel verbetert. Ook de kracht in je benen zal snel toenemen en je zult gewicht verliezen.

Artipump

ArtiPump is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. De standaardonderdelen van een ArtiPump zijn warming-up, squats, borst, rug, triceps, biceps, lunges, schouders en buikspieren gevolgd door een cooldown. Het grote voordeel van ArtiPump is dat je in 60 minuten jouw volledige lichaam hebt getraind.

Total body workout

Total Body Workout is een intensieve en afwisselende high/low -energy les waarbij conditie training en spier versterkende oefeningen worden gecombineerd. Tijdens het conditionele gedeelte van de les wisselen aerobics, steps, en cardio boxing elkaar wekelijks af. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van onder andere Kettlebells, elastieken, gewichten, etc. om de buik, – bil en beenspieren te versterken. De total body Workout zorgt voor een super conditie en verhoogt de spiermassa & vetverbranding.

Challenge

De Challenge is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat bij fitnesscentrum Artisport centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

Cardio Boxing

Met geavanceerde technieken uit de bokssport in combinatie met functionele circuittraining, is Cardio Boxing perfect voor gewichtsverlies en conditie.

Body Shape

Verbeter je snelheid, conditie, kracht, coördinatie en behendigheid zonder sprongvormen op low-impact intensiteit. In elke les wordt aandacht besteed aan benen, billen, borst en buik. Ook schouders, armen en rug komen meestal aan bod.

Pilates

Pilates is een uniek systeem van oefeningen voor een goede lichaamshouding en een goede ademhaling. Daarbij werk je aan het ontwikkelen van sterke én soepele spieren zonder spierpijn of blessures. Pilates is een effectieve en veilige methode, geschikt voor iedereen ongeacht het niveau van bewegen. In de meeste gevallen (juist) ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Pilates bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen die voornamelijk op een mat worden uitgevoerd.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij Zumba van fitnesscentrum Artisport worden fitness- en dansoefeningen op muziek gedaan. De danscombinaties zijn makkelijk te leren, dus je hoeft geen ervaren danser te zijn.

Senioren fitness

Bij onze Senioren Fitness train je samen met leeftijdsgenoten in een uur het hele lichaam. Alle spieren worden getraind en de training verbetert uiteraard ook het uithoudingsvermogen. Tevens merk je dat flexibiliteit van de spieren toeneemt en dat je balans verbetert. Seniorenfitness is goed voor de gezondheid en daarnaast is het samen sporten erg gezellig. Fitnesscentrum Artisport heeft een gemoedelijk imago en zeer ontspannen sfeer. Tijdens de Senioren Fitness draaien wij gezellige muziek uit de vroegere jaren.
Scroll naar boven