Veelgestelde vragen

NIET HET ANTWOORD GEVONDEN DAT U ZOCHT?
Onze medewerkers zijn telefonisch en/of per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-22.00 uur op het telefoonnummer: 040 20 29 49 1 en/of via ons contactformulier.
Voor vragen over het abonnement kunt u een mail sturen naar ledenadministratie@artisport.nl 

Abonnement

U voldoet uw lidmaatschap per periode van 4 weken vooruit via automatische incasso. Het is tevens mogelijk het gehele lidmaatschap aan de receptie te voldoen.

Wanneer je kiest voor een gespreide betaling via de automatische incasso worden de kosten van het abonnement per 4 weken geïncasseerd. Dit houd in dat er in het jaar 13 periodes van 4 weken worden geïncasseerd. Het kan één of twee keer per jaar voor komen dat je twee keer in een maand tijd betaald. Er zitten dan twee weken tussen de twee betaaldatums. Dit komt omdat twee periodes van vier weken elkaar dan kruizen.

Met het Samen abonnement kun je samen met een huisgenoot sporten bij Artisport. In dit abonnement zit het volgende inbegrepen: onbeperkt 24/7 fitness, sporten op beide locaties en gebruik van sauna in Veldhoven. Je kunt zowel samen als los van elkaar komen sporten.

Nee. Jouw pas/tag kan niet gedeeld worden met een ander. Elk abonnement is persoonsgebonden.

Met het All-in abonnement heb je het meest gekozen abonnement! Met toegang tot locatie Veldhoven en Meerhoven. Daarnaast zijn de add-ons EGYM, live groepslessen en massagestoel inbegrepen. Het All-in abonnement is persoonsgebonden en geldig voor 1 persoon.

Met het Samen abonnement kun je met 2 personen sporten en het All-in abonnement is geldig voor 1 persoon. Bij het All-in abonnement zijn alle add-ons inbegrepen, dit is bij het Samen abonnement los toe te voegen als add-on per persoon. 

Het opzeggen van uw lidmaatschap kan zowel schriftelijk aan de receptie of per aangetekende brief. Houdt u rekening met een opzegtermijn van vier weken, u dient de looptijd van uw lidmaatschap vol te maken. Opzeggen kan ook binnen 21 dagen na het afsluiten van een abonnement indien de geboden accommodatie/apparatuur niet aan de wensen voldoet. Eerste periode, inschrijfgeld en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Aangetekende brief:

Indien u niet in staat bent om bij de receptie van fitnesscentrum Artisport op te zeggen, stuur dan uw opzegbrief aangetekend met persoonlijke info (naam, adres, geboortedatum) en reden van opzeggen naar Fitnesscentrum Artisport, Molenstraat 30, 5502 AR te Veldhoven.

Het is mogelijk om op medische gronden, in geval van zwangerschap of vakantie uw abonnement te bevriezen voor een periode van minimaal vier weken dat u niet in staat bent te komen sporten. Er wordt gedurende de bevriesperiode geen lidmaatschapsgeld geïncasseerd door fitnesscentrum Artisport. U kunt hiervoor terecht aan de receptie van fitnesscentrum Artisport. Indien je contract periode nog niet verstreken is wordt de contract periode verschoven met de zelfde duur als de bevriezing van het abonnement.

U kunt kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 52 weken of een flexibel abonnement. Een 52 weken abonnement is goedkoper dan een flexibel abonnement. Kijk hier welk abonnement bij u past.

Het is bij Artisport ook mogelijk om een dagpas te komen. Voor €12,50 kun je eenmalig bij een van onze locaties sporten. Deze dagpas is enkel verkrijgbaar bij de balie.

Algemeen

Dat is zeker mogelijk! U kunt ervoor kiezen zelfstandig te komen fitnessen of een groepsles te volgen, of een afspraak te maken om begeleiding te krijgen bij het fitnessen. Vraag uw gratis dagpas direct aan.

Wilt u graag bij fitnesscentrum Artisport komen sporten maar loopt uw huidige sportabonnement nog? Geen probleem! Want tijdens de laatste 3 maanden van uw huidige abonnement kunt u bij ons gratis sporten (uitsluitend geldig op vertoon van kopie met opzegging van je huidige abonnement en afsluiten van een jaarcontract).

Jeugd tot en met 14 jaar

Voor de jeugd van 12 tot en met 13 jaar is het gebruik van de cardio-apparatuur op de benedenverdieping enkel toegestaan onder begeleiding van een ouder. Jeugd van 14 jaar is zelfstandig gebruik van de cardio- & lifefitnessapparatuur toegestaan op de benedenverdieping tot 19.00 uur en in het weekend. Na 19.00 uur is trainen enkel toegestaan onder begeleiding van een ouder.

Jeugd vanaf 15 jaar en ouder

Voor de jeugd vanaf 15 jaar is toegestaan zelfstandig te trainen en deel te nemen aan de groepslessen.

Wanneer je je pas of tag bent verloren dien je dit direct te melden zodat we je account kunnen blokkeren. Een nieuwe aanvragen kan bij de balie. Een nieuwe tag bedraagt €5.

Fitness en Groepslessen

Het is bij ons mogelijk onbeperkt aan alle groepslessen mee te doen wanneer u de groepslessen ADD aan uw abonnement heeft toegevoegd. Voor de lessen kunt u zelf inschrijven. Dit kan via de sportivity app. Wees optijd met reserveren want vol=vol.

Bij inschrijving ontvang je een automatische mail van Sportivity om een wachtwoord aan te maken met jouw email dat is ingevuld tijdens inschrijving. Hierna kun je inloggen op de Sportivity app. Mocht de link zijn verlopen dan kun je de app openen en met je email een nieuw link aanvragen waarmee je een wachtwoord kunt instellen. Je gebruikersnaam is altijd je emailadres wat bij ons bekend is.

In de basis is er geen begeleiding bij fitnesscentrum Artisport. Natuurlijk willen wij u goed op weg helpen en bieden daarom een intaketraining. Mocht u behoefte hebben aan meer begeleiding, lees dan hieronder verder bij Personal Fitplan.

Een Personal Fitplan is een beweegplan wat afgesteld is op uw persoonlijke doelen. U wordt geadviseerd welke trainingsactiviteiten u kunt doen om uw persoonlijke doel te behalen. 

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON