Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen aan Fitnesscentrum Artisport. Staat uw vraag er niet bij? Neem direct contact op, wij helpen u graag verder!

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

Onze medewerkers zijn telefonisch en/of per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-22.00 uur op het telefoonnummer: 040 20 29 49 1 en/of via ons contactformulier.

Fitness en Groepslessen

Het is bij ons mogelijk onbeperkt aan alle groepslessen mee te doen wanneer u de groepslessen ADD aan uw abonnement heeft toegevoegd. Voor de lessen kunt u zelf inschrijven. Dit kan via de sportivity app. Wees optijd met reserveren want vol=vol.

In de basis is er geen begeleiding bij fitnesscentrum Artisport. Natuurlijk willen wij u goed op weg helpen en bieden daarom een intaketraining. Mocht u behoefte hebben aan meer begeleiding, lees dan hieronder verder bij Personal Fitplan.

Een Personal Fitplan is een beweegplan wat afgesteld is op uw persoonlijke doelen. U wordt geadviseerd welke trainingsactiviteiten u kunt doen om uw persoonlijke doel te behalen. 

Algemeen

Dat is zeker mogelijk! U kunt ervoor kiezen zelfstandig te komen fitnessen of een groepsles te volgen, of een afspraak te maken om begeleiding te krijgen bij het fitnessen. Vraag uw gratis dagpas direct aan.

Wilt u graag bij fitnesscentrum Artisport komen sporten maar loopt uw huidige sportabonnement nog? Geen probleem! Want tijdens de laatste 3 maanden van uw huidige abonnement kunt u bij ons gratis sporten (uitsluitend geldig op vertoon van kopie met opzegging van je huidige abonnement en afsluiten van een jaarcontract).

Jeugd tot en met 14 jaar

Voor de jeugd van 12 tot en met 13 jaar is het gebruik van de cardio-apparatuur op de benedenverdieping enkel toegestaan onder begeleiding van een ouder. Jeugd van 14 jaar is zelfstandig gebruik van de cardio- & lifefitnessapparatuur toegestaan op de benedenverdieping tot 19.00 uur en in het weekend. Na 19.00 uur is trainen enkel toegestaan onder begeleiding van een ouder.

Jeugd vanaf 15 jaar en ouder

Voor de jeugd vanaf 15 jaar is toegestaan zelfstandig te trainen en deel te nemen aan de groepslessen.

Abonnement

U voldoet uw lidmaatschap per periode van 4 weken vooruit via automatische incasso. Het is tevens mogelijk het gehele lidmaatschap aan de receptie te voldoen.

Het opzeggen van uw lidmaatschap kan zowel schriftelijk aan de receptie of per aangetekende brief. Houdt u rekening met een opzegtermijn van vier weken, u dient de looptijd van uw lidmaatschap vol te maken. Opzeggen kan ook binnen 21 dagen na het afsluiten van een abonnement indien de geboden accommodatie/apparatuur niet aan de wensen voldoet. Eerste periode, inschrijfgeld en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Aangetekende brief:

Indien u niet in staat bent om bij de receptie van fitnesscentrum Artisport op te zeggen, stuur dan uw opzegbrief aangetekend met persoonlijke info (naam, adres, geboortedatum) en reden van opzeggen naar Fitnesscentrum Artisport, Molenstraat 30, 5502 AR te Veldhoven.

Het is mogelijk om op medische gronden, in geval van zwangerschap of vakantie uw abonnement te bevriezen voor een periode van minimaal vier weken dat u niet in staat bent te komen sporten. Er wordt gedurende de bevriesperiode geen lidmaatschapsgeld geïncasseerd door fitnesscentrum Artisport. U kunt hiervoor terecht aan de receptie van fitnesscentrum Artisport.

U kunt kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 52 weken of een flexibel abonnement. Een 52 weken abonnement is goedkoper dan een flexibel abonnement. Kijk hier welk abonnement bij u past.