Met de intelligente trainingssoftware van EGYM+ word je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. EGYM+ kun je zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken! Er zijn maar liefst 8 trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen, te weten:

Immunity Boost: veilige & effectieve training om het immuunsysteem te versterken;

Reha Fit: langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel herstelt;

Algemene fitness: focus op verschillende vormen van spiertraining gericht op krachtbehoud;

Spieropbouw: focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale spiergroei;

Bodyshaping: combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal ‘in shape’ te krijgen;

Vetverbranding: focus op krachtuithoudingsvermogen met een hoge hartslag, relatief laag trainingsgewicht en lange trainingsduur;

Atletisch: focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht;

Metabolic Fit: geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Wat is het verschil tussen EGYM Basic en EGYM+?

EGYM Basic is een hele goede basis voor spiertraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat verzekert.

Met EGYM+ gaan we nog een stapje verder en wordt de training nog verder gepersonaliseerd! Je kunt nu namelijk kiezen uit maar liefst 8 trainingsprogramma’s; elk programma heeft z’n eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijke trainingsdoel. Dus een fitness navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken!

Elk trainingsprogramma bestaat uit 4 fases, die in een periode van 12 weken afgerond worden. Na elke fase van 6 trainingen ga je werken met een andere trainingsmethode wat zorgt voor optimale variatie & progressie en de juiste trainingsprikkel. In totaal zijn er nu 5 verschillende trainingsmethodes waar de software gebruik van maakt. Tijdens het programma variëren zowel de trainingsmethodes alsook de trainingsparameters zoals aantal herhalingen, bewegingssnelheid en de trainingsduur.

De slimme krachttoestellen van EGYM stellen zich volledig automatisch in op jouw persoonlijke toestelinstellingen én jouw persoonlijke trainingsdoel. Dit bespaart tijd en zorgt tevens voor nog meer trainingsbeleving waardoor je EGYM workout nog leuker & effectiever wordt!

Op het moment dat je 24 trainingen hebt volbracht nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken met een van onze EGYM-trainers. Tijdens deze afspraak bespreken we je doelstelling en instaleren we samen het programma op de EGYM.

EGYM PROEFWEEK
Heb je nog geen kennis gemaakt met EGYM en lijkt het je leuk om EGYM te proberen? Vraag nu gratis en vrijblijvend de EGYM Proefweek aan!
Gedurende deze week kun jij EGYM gratis uitproberen.
Klik hieronder op de button, na het versturen van jouw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Scroll naar boven