DEEMSCOACHING BIJ ARTISPORT MEERHOVEN

Mijn naam is Demi, oftewel Deems, oprichtster van Deems Coaching. Ik ben 26 jaar jong en alles wat ik doe is een beetje een uit de hand gelopen hobby.

Op de middelbare school heb ik een eetstoornis ontwikkeld, genaamd binge-eating disorder (8 jaar lang). Ik had een laag zelfbeeld en dat gevoel onderdrukte ik door eetbuien. Vanuit daar ontstond mijn passie voor sport (wat eerst een obsessie was). Toen ik 18 jaar was deed ik veel groepslessen en krachttraining.

Ik kan me het moment nog goed herinneren dat de sportschool waar ik destijds trainde vroeg of ik daar groepslessen wilde geven. Nadat ik een periode bezig was met groepslessen besloot ik om de opleidingen fitnesstrainer A en Personal trainer te volgen. Ik werkte ineens naast mijn fulltime baan in de kapsalon elke avond in de sportschool. Het bleek dat ik hier zoveel energie uithaalde dat ik hier meer mee wilde gaan doen!

Na een aantal baantjes in verschillende sportscholen als fitnesstrainer en personal trainer besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen. Inmiddels heb ik in 4 jaar meer dan 350 mensen begeleid op het gebied van voeding, training en mindset. In de tussentijd heb ik nog de opleiding gevolgd tot gewichtsconsulente met specialisatie coaching en de NLP Practitioner.

In 2022 besloot ik om te verhuizen naar de leuke stad Eindhoven. Vanaf januari 2023 besloot ik om mijn eigen Personal training en Coaching bedrijf in Eindhoven te starten. Artisport is voor mij de perfecte locatie om mijn klanten te begeleiden in hun trainingen.

Als gewichtsconsulente en personal trainer leer ik jou wat je nodig hebt om een fit en gezond lijf te creëren, zodat jij deze kennis voor eens en voor altijd beheerst. 

Als coach help ik je met het veranderen van je gewoontes en overtuigingen, zodat jij nooit meer in je oude gedrag terug gaat vallen en zodat jij oprecht gelukkig met jezelf en gelukkig met jouw leven kunt zijn. Daarnaast help ik je met je persoonlijke en fysieke uitdagingen in het leven.

Als coach kijk ik naar jou als persoon. Wie ben je? En vooral wie wil je graag zijn? Welke dromen of ambities heb je? Als coach houdt ik jou een spiegel voor, dat kan soms confronterend zijn, maar alleen zo krijg je de juiste inzichten. Ik vertel je vooral wat je moet horen in plaats van wat je wilt horenwel vanuit liefde om jou te helpen. Ik reik jou alle tools aan die je nodig hebt om te ontdekken wat er voor jou toe doet en wat je écht wilt in het leven.

Ik leer je hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen over je eigen gedachtes en gevoel. Door mijn methode krijg je nieuwe inzichten over jezelf en bouw je aan een krachtig fundament in je leven. Samen stellen we doelen en gaan we hiermee aan de slag.  Ik leer je om te handelen vanuit zelfvertrouwen en eigenwaarde. Daarnaast help ik je met denken om te zetten in doen of in sommige gevallen andersom.

Klaar om aan jouw doelen te werken? Twijfel niet langer en vraag een gratis proeftraining aan!

Scroll naar boven