fit in 30 minuten!

Artisport lanceert het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: Maak kennis met EGYM, fit & vitaal in 30 minuten!
Zoals u weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zet Artisport een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen.

Wat is EGYM?
EGYM bestaat uit een combinatie van 10 volautomatische Smart Strenght toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal de toestellen met uw persoonlijke gegevens in, zoals zitpositie, gewicht, lengte en kracht waarna deze bewaard worden op uw persoonlijke polsband. 
Elk deelnemer traint en wisselt vervolgens op het zelfde moment waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt!
Tijdens het sporten krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Introductie EGYM add-on:
Normaal: €3,50 p.w. Nu: €3,- p.w. !

proefWEEK?

Nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden? 
Vraag een gratis proefles aan en ervaar zelf onze EGYM apparaten onder leiding van een van onze gediplomeerde EGYM Coaches! 

Druk hier onder op de knop en vraag direct jou GRATIS proefweek aan!

 

Download onze EGYM app

Scroll naar boven