BEAT the corona kilos

BEAT the Corona kilos!

Het zal je vast niet verbazen dat in het afgelopen Corona jaar, veel mensen wat kilootjes zijn aangekomen. Het noodgedwongen thuiszitten heeft ervoor gezorgd dat we het binnen de muren van onze huisjes zo gezellig mogelijk hebben gemaakt. Er zijn heel wat extra hapjes en drankjes genuttigd, en met de zeer beperkte mogelijkheden tot beweging, is het resultaat daarvan nu duidelijk zichtbaar geworden.

Door de lockdown en het weinig kunnen ondernemen, zijn de vaste patronen en de structuur zoals je eerder gewend was, komen te vervallen en dan blijkt het toch wel erg lastig om jezelf te motiveren om desondanks actief te blijven. Niets om je voor te schamen, want vrijwel iedereen zit in hetzelfde schuitje.

Artisport wil haar leden graag helpen weer fit te worden.

Als je graag extra gewicht wilt verliezen, maar je weet niet hoe je de draad weer moet oppakken om terug in het ritme te komen, doe dan nu mee met “BEAT the Corona kilos”

Geen ingewikkeld programma, maar goede begeleiding en vooral positieve energie om jou weer lekker aan de gang te krijgen.

We helpen je gedurende een periode van 8 weken om je doel te behalen en een goede start te maken. Onze instructeurs maken een uitdagend trainingsprogramma voor je, je ontvangt wekelijks een E-mail met voeding- en beweegtips én voor al je extra vragen kun je altijd terecht bij onze online coach!

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?:

  • Een weegschaal
  • Een leuke outfit en een paar goede sportschoenen
  • Een abonnement bij Artisport
  • Een positieve instelling

Wacht niet langer en zet je beste beentje voor! Schrijf je nu in voor deelname en zorg er samen met ons voor dat je weer goed in je vel komt te zitten!

Volg ons op onze Facebook pagina “BEAT the corona kilos” Het programma start op maandag 31 mei.

Share this post

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON