Grote schoonmaak

Beste sporters,

Wat zijn het op dit moment bizarre tijden. We hopen dat het met iedereen goed gaat. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie begrip en fijne steunberichten. 

Op dit moment zijn beide clubs gesloten en dit heeft een enorme impact, maar we hebben natuurlijk alle begrip voor deze vergaande maatregel. Zolang het nodig is moeten we ons samen aan de regels houden voor elkaar en voor je eigen gezondheid.

Nu de clubs gesloten zijn hebben we op beide locaties een grondige schoonmaak ronde gehouden. We hebben in Veldhoven airco’s geplaats  wat het sporten nog comfortabeler gaat maken. Tevens wacht jullie een verrassing bij de opening. Het kan zijn dat je even moet zoeken naar de Chestpress of Legpress.

Door de groei de afgelopen jaren in Meerhoven hadden we al langer het plan om de bovenverdieping erbij te gaan betrekken. Het kantoor en de behandelkamers hebben we de afgelopen weken gesloopt zodat dit de komende weken klaar gemaakt kan worden als nieuwe fitnessruimte. Met bijna 100 m2 trainingsruimte extra betekent dat we ons krachtaanbod gaan vergroten.  Check snel onze video met daarin de laatste ontwikkelingen.  

Er is veel gebeurd, maar wij hebben dus niet stil gezeten!

We hopen dat we jullie weer snel mogen begroeten.

De rode loper zal uitliggen en we verwelkomen je met een lekker kopje koffie van het huis.

Voor nu: blijf gezond, hou 1,5 meter afstand, blijft thuis, en doe thuis mee met onze korte workouts en zorg goed voor elkaar.

Groet TEAM ARTI!

Share this post

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON