NIEUW ARTISPORT OUTDOOR

Goed nieuws! Vanaf Donderdag 25 Februari biedt Artisport op beide locaties OUTDOOR fitness, challenge en senioren lessen aan.

Conform de huidige richtlijnen vanuit het RIVM en instructies van onze branchevereniging NL Actief, mogen wij outdoor trainingen gaan aanbieden. Nu het weer zich van haar betere kant laat zien en de temperaturen weer aan het stijgen zijn, starten wij met buitensportactiviteiten zodat u weer aan de fysieke gezondheid kunt gaan werken. Een betere conditie, enkele overtollige killootjes kwijtraken of je spiermassa vergroten. Het kan eindelijk weer!


Outdoor Fitness Veldhoven:
Op ons parkeerterrein hebben wij 2 tenten geplaatst met een oppervlakte van 100m2 en 75m2. Hiermee creëren wij een uniek outdoor terrein waar in verschillende zones kracht en cardio work-outs kunnen worden gedaan. Gedurende 45 minuten kan er gebruik gemaakt worden van deze sportfaciliteiten.  De zones zijn ingedeeld in vakken waarin maximaal 2 personen op 1,5 meter kunnen trainen. Zo houden wij ons aan de gestelde richtlijnen en wordt ieders veiligheid gewaarborgd.

U kunt aan de slag gaan met de gebruikelijke krachtappartuur zoals dumbells, halters, kettlebells en nog veel meer. Tijdens een heerlijke uitdagende trainingssessie kunt u 45 minuten lang zelf bepalen hoe u uw spieren weer in actie zet en het sportritme daarmee weer een beetje terug gaat vinden.

Outdoor Challenge in Veldhoven en Meerhoven
Op beide locaties bieden ‘s ochtends en ’s avonds challenge lessen  aan.

Een full body training waarbij we spieroefeningen afwisselen met conditie oefeningen. We eindigen iedere sessie met een spier verstevigende core work-out. De maximale groepsgrootte voor deelname aan de challenge bedraagt 8 personen. Deze zullen in 4 tweetallen worden opgedeeld. Onderling geldt dat men de 1,5m afstand in acht moet nemen. Tussen ieder tweetal hanteren wij een afstand van 3m.

Outdoor senioren lessen Veldhoven en Meerhoven
Voor onze senioren hebben wij een gevarieerde, uitdagende trainingssessie van 30 minuten in elkaar gezet. Tijdens deze les zullen de spieren op verantwoorde wijze weer geactiveerd worden en zal onze trainer gericht zijn op het langzaam opbouwen van de lichaamsbeweging.  Ook bij deze lessen geldt dat er in maximaal 4 tweetallen getraind gaat worden, allen op voldoende onderlinge afstand van 1,5m.

 In de reserveringsapp “Sportivity” is het volledig lesrooster te vinden.
Let op!: Voor een individuele trainingssessie in onze outdoor fitness, of deelname aan een van de groepslessen, dien je vooraf een reservering te maken via onze app “Sportivity”.

 Om iedereen de kans te geven zijn/haar sportactiviteiten weer op te pakken, geldt dat er maximaal 2 keer per week een reservering kan worden gemaakt, je kunt uiterlijk 7 dagen van te voren reserveren.  In de outdoor fitness worden maximaal 20 deelnemers toegelaten en bij de lessen maximaal 8 deelnemers.

In Veldhoven vinden de lessen plaats in een van de grote open tenten in onze outdoor area.  
In Meerhoven worden deze lessen aangeboden onder de Hangar.

Wij wijzen al onze leden op de volgende aangepaste regels:

·       NIEUW: U bent ingedeeld in koppels en dient tijdens de oefening op hetzelfde station te blijven. Er wordt dus niet gerouleerd.
·       U dient 5 minuten voor de tijdsblok/les aanwezig te zijn, en vooral niet eerder!
·       U hoeft uw pasje niet mee te nemen, wij noteren uw naam.
·       Er is vooralsnog geen mogelijkheid tot het gebruik maken van de wc, bar of de kleedkamers.
·       We vragen expliciet om geen fysiek contact te maken met de trainers of de medesporters. Dus ook geen hand geven of spotten bij kracht oefeningen.
·       Deelname wordt uitgesloten wanneer u last heeft van (milde) klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
·       Alle deelnemers dienen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
·       U dient zelf een handdoek en drinken mee te nemen.

Het is in ieders belang dat deze regels door iedere deelnemer nauwkeurig worden nageleefd. Alleen dan kunnen wij verantwoord sporten mogelijk maken. Onze medewerkers zijn erop geïnstrueerd om kennis te geven in het geval van niet naleving van deze maatregelen en zijn bevoegd u voor verdere deelname uit te sluiten.

Wij kijken er ontzettend naar uit om eindelijk weer aan de slag te mogen gaan! Samen met u pakken wij de draad weer op en proberen wij u weer zo goed mogelijk in uw sportroutine terug te krijgen.

 Graag tot ziens bij Artisport!

Met sportieve groet,


Bas Josiassen


#Artisportoutdoor 

Share this post

Scroll naar boven

WORD NU LID!

SPORT 4 WEKEN GRATIS!

INCL. GRATIS GOODIEBAG MET HANDDOEK EN BIDON