Nieuwe Samenwerking

Vanaf februari gaat Demi Op Heij personal training geven bij Artisport Meerhoven. Zij zal tevens ook op maandag ochtend werken in Meerhoven.

Mijn naam is Demi en ik heb enorm veel liefde voor mijn leven met een enorme passie voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ongeveer mijn hele leven heb ik aan sport gedaan; voetbal, boksen, (paal)dansen, rennen, skiën en ik ben vast nog iets vergeten.
Toen ik 16 jaar was kwam ik in aanraking met fitness. Het begon goed, maar al snel werd dit een obsessie.
Ik at alles wat ik gesport had er weer aan door me vol te proppen met snoep en chocola, want dat had ik verdient toch?
Ik voelde me al snel te dik en volgde het ene dieet na het andere; Sonja Bakker, Herbalife, Voedingsschema’s, intermitted fasting en ga zo maar door. Het hielp tijdelijk, maar daarna kwam het jojo effect. De eetstoornis die ik onbewust al had werd erger en erger… vervolgd door 2 maal een burnout.

Maar goed lang verhaal kort… vanuit daar is mijn passie ontstaan. Ik ging naast mijn fulltime baan werken in een sportschool, waar ik me ontwikkelde tot fulltime personal trainer en gewichtsconsulente. Ik merkte dat ik heel veel voldoening haalde uit alle mensen die ik 1-1 kon helpen.

Na een tijdje merkte ik dat er meer mogelijk was door middel van coaching. Je kunt je gedrag veranderen, maar als jij in je hoofd nog steeds dezelfde persoon bent, dan zal je terugvallen in je oude gedrag.

Lees meer…

Liefs Deems

Share this post

Scroll naar boven