NU BIJ ARTISPORT EGYM

Artisport lanceert het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: Maak kennis met de intelligente krachttoestellen van EGYM! Fit & Vitaal in 30 minuten.
Zoals u weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zet Artisport een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen.

Wat is EGYM?

EGYM bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische Smart Strength toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op uw persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. 
Tijdens de training krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. 
U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

EGYM experience weken van maandag 5 december t/m zondag 18 december.

Kom gratis eenmalig kennismaken met EGYM en ervaar de nieuwe revolutionaire manier van fitness training. Onze deskundige EGYM-instructeur staat op afspraak voor u klaar!
U kunt maximaal 8 dagen van te voren reserveren via onze Sportivity App of via de receptie van Artisport.

Introductie actie EGYM add-on: 
Normaal € 3,50 p.w. Nu € 2,50 p.w.

Share this post

Scroll naar boven